آخرین اخبار
کد مطلب: 102865
گزارش مشروح مراسم استقبال از "شهداي منا"
تاریخ انتشار : 1394/07/11 20:22:30
نمایش : 2002
سران سه قوه و رئيس دفتر مقام معظم رهبري با تقديم گل و قرائت فاتحه به ابدان مطهر حاجيان فاجعه منا اداي احترام کردند/ حسن روحاني: لازم باشد از اقتدارمان استفاده مي‌کنيم
به گزارش  سلام لردگان؛‌ به نقل از«نسيم» در فاجعه روز عيد قربان در مکه مکرمه، بيش از 5هزار نفر از حاجيان از قريب به 20 کشور جهان اسلام قرباني بي کفايتي و بي تدبيري و قصور مسئولان سعودي شدند. حدود 10 درصد از اين جانباختگان حاجيان ايراني از استانهاي مختلف کشور هستند.

مراسم استقبال رسمي از ابدان مطهر جانباختگان حادثه منا در فرودگاه مهرآباد تهران برگزار شد.

 

امروز شنبه 11 مهر

ساعت 08:50 - رئيس‌جمهور: ما به هيچ عنوان از خون عزيزانمان نخواهيم گذشت/ حسن روحاني صبح امروز در مراسم استقبال از پيکر 104 تن از جانباختگان فاجعه منا که در فرودگاه مهر‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: شناسايي ساير اجساد مطهر با سرعت پيگيري خواهد شد.

وي افزود: در مراحل بعد بايد روشن شود افرادي در اين حادثه مقصر بودند يا خير و اگر ثابت شود عده‌اي از مأموران در اين حادثه تقصير داشتند ما به هيچ عنوان از خون عزيزانمان نخواهيم گذشت.

روحاني تأکيد کرد: زبان ما در اين حادثه زبان عواطف، برادري و ادب بود و در جاي لازم نيز از زبان ديپلماسي استفاده شده و اگر هم لازم باشد جمهوري اسلامي ايران از زبان اقتدارش استفاده خواهد کرد.

رئيس دولت يازدهم ادامه داد: اين فاجعه يک آزمون بزرگي براي همه يعني دولت، ملت ايران و خانواده اين عزيزان و همچنين آزموني براي دولت عربستان و سازمان‌هاي بين‌المللي و کشورهاي اسلامي بود.

روحاني با تأکيد بر اينکه واقعيت اين فاجعه بايد به طور کامل براي ما روشن شود، گفت: بايد از طريق کميته حقيقت‌ياب همه ملت‌هاي اسلامي بايد بدانند چرا اين فاجعه رخ داد و بايد مطمئن شوند که در سالهاي آينده چنين فاجعه‌هايي به وقوع نمي‌پيوندد.

وي با تقدير از وزير بهداشت براي پيگيري انتقال اجساد گفت: بنده همچنين از سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري که تلاش‌هاي فراواني در اين راستا که پيگيري زيادي داشتند تشکر مي‌کنم همچنين از وزير امور خارجه که تلاش بسيار پيگيري در سازمان ملل متحد داشت و آنچه که ما تا امروز توانستيم از برخي مسائل عبور کنيم به خاطر آن تلاش‌هاي پيگير بوده است.

وي ادامه داد: بنده همچنين از پيگيري وزير کشور بابت هماهنگي‌هايي که در اين زمينه انجام داد و از رؤساي قواي مقننه و قضاييه و به ويژه همه ما از رهبر انقلاب تشکر مي‌کنيم به خاطر درايتشان و به خاطر بيان مقتدرانه ايشان در اين فاجعه، اميدواريم اين وحدت و اتحاد و همبستگي را ما شاهد باشيم.

رئيس جمهور تأکيد کرد: دولت همچنان پيگير فاجعه خواهد ماند و نتيجه را به اطلاع ملت خواهد رساند.

ساعت 08:47 - اداي احترام سران قوا به پيکرهاي مطهر حاجيان فاجعه منا/ سران سه قوه و رئيس دفتر مقام معظم رهبري با تقديم گل و قرائت فاتحه به ابدان مطهر حاجيان فاجعه منا اداي احترام کردند.

 

ساعت 08:46 - پيکرهاي مطهر تعدادي از حاجيان در جايگاه ويژه قرار گرفتند

ساعت 08:45 - در اين مراسم علاوه بر سران سه‌قوه، شخصيت‌هايي چون حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني، اسحاق جهانگيري، رحماني فضلي، علي جنتي، مهدي چمران، سيف، مولاوردي، نعمت زاده، امين‌زاده، زنگنه، طيب‌نيا، افخم، گودرزي، علوي، افتخاري، چمران، راستگو، تقي‌پور و غيره حضور دارند.

ساعت  08:35- به گزارش خبرنگار «نسيم» ساعت ۹/۳۰ صبح تعداد ديگري از پيکرهاي مطهر قربانيان فاجعه منا وارد کشور مي شود/ همچنين مراسم تشييع ابدان مطهر حاجيان ۱۰ صبح فردا از دانشگاه تهران برگزار خواهد شد

ساعت 08:26 -  مراسم استقبال رسمي از پيکرهاي حاجيان فاجعه منا آغاز شد / اين مراسم با حضور سران سه قوه، مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب و جمعي از مسئولان کشوري و لشگري از لحظاتي پيش در فرودگاه مهرآباد تهران در حال برگزاري است.

 

 

 

ساعت 08:10 - رئيس‌جمهوري، رئيس قوه قضائيه و رئيس مجلس شوراي اسلامي وارد فرودگاه مهرآباد شدند.

ساعت 06:30 - برخي مسئولان لشگري و کشوري براي حضور در مراسم استقبال رسمي و به منظور هماهنگي هاي لازم وارد فرودگاه مهرآباد شدند.

ساعت 05:00 - ابدان ۱۰۴ قرباني مظلوم فاجعه منا ساعت ۵ صبح امروز وارد فرودگاه مهرآباد شد.

 

 
 
 
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس